Peter Druyts

vakkundig schrijnwerk & trappen

Maatwerk met een +

De vakkennis die schrijnwerker Peter Druyts opbouwde door zijn jarenlange ervaring wordt toegepast om al uw interieurschrijnwerk uit te voeren als origineel maatwerk. Peter werkt het liefst met massief hout, maar uiteraard gebruikt hij ook plaatmateriaal, MDF en laminaat.

Trappen en meer specifiek z-trappen zijn zijn grootste passie, maar alle interieurschrijnwerk van keukens, badkamers, kasten, binnendeuren en zelfs buitenschrijnwerk op maat voert hij vakkundig uit.
Geen twee projecten zijn bij Peter Druyts hetzelfde; het kan gaan van een volledig nieuw ontwerp op maat van uw ruimte tot het uitvoeren van schrijnwerk naar een (historisch) bestaand model.
Uiteraard zijn ook de functionele en ergonomische aspecten belangrijk. Praktische indeling van kasten, kwaliteit van de gekozen materialen, onderhoudsvriendelijkheid, enz... ook dat hoort bij maatwerk!

Peter wil alleen tevreden klanten en daarvoor vindt hij persoonlijk contact noodzakelijk, van de eerste bespreking van het ontwerp tot en met de plaatsing.

Peter werkt kleinschalig, zonder toonzaal, doet zelf de plaatsing: op deze manier wordt maatwerk voor een realistische prijs mogelijk.

In elke stijl of prijsklasse streeft Peter Druyts naar maatwerk met een +